Szállítási információk

 

Csomagküldés (utánvéttel vagy előre utalás után):

Bruttó 63.500 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás az ország egész területére ingyenes.

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli.

Az utánvét összegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget.

GLS házhozszállítás: Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a GLS futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában. Az értesítőn található telefonszámon Ön fel tudja venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és másik szállítási időpontot tud megadni. Az online csomagkeresés funkció segítségével a nap bármely szakában elérhető a csomagtörténet. A szállítás díja bruttó 1650 és 4250 Forint közötti összeg, amelynek a pontos értéke a rendelés visszaigazolásakor kerül megállapításra. 

 

A szállítási díj a csomag súlyának függvényében változik.

Szállítási díjak a csomag súlyának megfelelően:

0-3kg:                  1.650.-

3-10kg:                1.750.-

10-20kg:              1.850.-

20-30kg:              2.150.-

30-40kg:              4.250.-

 

Ezek a díjak nem vonatkoznak az Egerbe vagy Eger vonzáskörzetébe történő kiszállításra. Ezeknek a településeknek a díjszabását lásd lentebb.

Ezek a díjak csak Magyarország területén érvényesek. A külföldi címre történő kiszállítás díjairól érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

 

FONTOS!
A GLS futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! Sikertelen kiszállítás esetén telefonon felkeresik Önt.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot.

 

Házhozszállítás - Eger területén: Eger területén csomagját 10 000 Ft kosárérték felett ingyenesen házhozszállítjuk. Ennél alacsonyabb kosárérték esetén a szállítási díj bruttó 1270 Ft. A kiszállítás heti fix kiszállítási napokon történik, vagy külön előzetes egyeztetés során megbeszélt időpontban.

 

Házhozszállítás - Eger vonzáskörzetében: Eger vonzáskörzetében (Andornaktálya, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Noszvaj, Ostoros, Szarvaskő) csomagját 20 000 Ft kosárérték felett ingyenesen házhozszállítjuk. Ennél alacsonyabb kosárérték esetén a szállítási díj bruttó 2000 Ft. A kiszállítás heti fix kiszállítási napokon történik, vagy külön előzetes egyeztetés során megbeszélt időpontban.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket üzletünkben (Eger, Koháry István út 17.) nyitvatartási időben személyesen is átveheti. A kialakult helyzet miatt erre 9-15 óráig van lehetőség.