Hasznos információk

 

Évek óta ezzel foglalkozunk, ezért jól ismerjük az általunk forgalmazott termékeket!
Ha bármi kérdése lesz, mi tudni fogjuk a választ, és mindig tudunk ajánlani valami megoldást!
A mi érdekünk is az, hogy Ön megtalálja azt amit keres!

Akciók:
Közvetlen kapcsolatban állunk a gyártó cégekkel és képviseleteikkel, így olyan akciókat tudunk vásárlóinknak nyújtani, mint kevesen az országban!

 

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

Eladó adatai:

Cég név: Kelemen Profi Kft

Cím: 3300 Eger, Koháry István út 17.

Adószám: 24180553-2-10

Cégjegyzékszáma: 10-09-033594

Bejegyezve: Egri Törvényszék Cégbírósága

Statisztikai számjele: 24180553-4771-113-10

Telefonszám: +36 36/321-694, 20/204-0520

E-mail: munkaruhakelemen@gmail.com

 

2. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje:

Napok:

Nyitva tartás:

Hétfő

9-17

Kedd

9-17

Szerda

9-17

Csütörtök

9-17

Péntek

9-17

Szombat

9-12

Vasárnap

zárva

 


Ügyfélszolgálatunk az alábbi módokon érhető el:

Tel: +36 36/321-694, 20/204-0520
Skype: kelemenmunkaruha
Email: munkaruhakelemen@gmail.com

 

3. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK / KÖLTSÉG:

Csomagküldés (utánvéttel vagy előre utalás után):

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a csomag súlyának függvényében változik.

Az utánvét összegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és a szállítási költséget.

GLS házhozszállítás: Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a GLS futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 - 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában. Az értesítőn található telefonszámon Ön fel tudja venni a kapcsolatot a futárszolgálattal és másik szállítási időpontot tud megadni. Az online csomagkeresés funkció segítségével a nap bármely szakában elérhető a csomagtörténet. A szállítás díja bruttó 1650 és 4250 Forint közötti összeg, amelynek a pontos értéke a rendelés visszaigazolásakor kerül megállapításra. Ezek a díjak csak Magyarország területén érvényesek. A külföldi címre történő kiszállítás díjairól érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

FONTOS!
A GLS futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! Sikertelen kiszállítás esetén telefonon felkeresik Önt.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot.

 

Házhozszállítás - Eger területén: Eger területén csomagját 10 000 Ft kosárérték felett ingyenesen házhozszállítjuk. Ennél alacsonyabb kosárérték esetén a szállítási díj bruttó 1270 Ft. A kiszállítás heti fix kiszállítási napokon történik, vagy külön előzetes egyeztetés során megbeszélt időpontban.

Házhozszállítás - Eger vonzáskörzetében: Eger vonzáskörzetében (Andornaktálya, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Noszvaj, Ostoros, Szarvaskő) csomagját 20 000 Ft kosárérték felett ingyenesen házhozszállítjuk. Ennél alacsonyabb kosárérték esetén a szállítási díj bruttó 2000 Ft. A kiszállítás heti fix kiszállítási napokon történik, vagy külön előzetes egyeztetés során megbeszélt időpontban.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket üzletünkben (Eger, Koháry István út 17.) nyitvatartási időben személyesen is átveheti. A kialakult helyzet miatt erre 9-15 óráig van lehetőség.

 

4. FIZETÉSI MÓDOK:
- Készpénz, utánvét:
Fizetés az áru átvételekor készpénzben. Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.

- Bankkártyás fizetés:
Üzetünkben.

- Banki átutalás: Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben előkészítő számlát küldünk Önnek emailben, ami alapján át tudja utalni az összeget. Amint megérkezett a számlánkra az átutalt összeg, a megbeszélt átvételi módon elérhetővé tesszük a megrendelt árut. (Kivételt képeznek ezek alól Viszonteladói partnereink és azok akikkel külön megállapodást kötöttünk.)

 

5. GARANCIA:

Az általunk értékesített lábbelikre és ruházati termékekre a vásárlás napjától számított 6 hónap rendeltetésszerű használat mellett.

Kivétel az ARTRA, LEMAITRE, PUMA termékek, amelyekre 1 év garanciát vállalunk.

Az általunk értékesített szerszámgépekre típustól függ a garancia-jótállás ideje, mely külön fel lesz tüntetve az adott terméknél.

A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük a garanciajeggyel és a számlamásolattal együtt a címünkre (Kelemen Profi Kft 3300 Eger, Koháry István. út 17.) személyesen vagy postai úton visszajuttatni.

A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket a számlával vagy garanciajeggyel együtt, megtisztított állapotban küldi vissza részünkre.

A garancia igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokért és a nem megtisztított állapotban visszaküldött termékek esetében.

Amennyiben bármilyen problémája adódna termékeinkkel, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. Minden esetet igyekszünk maximálisan a vevő érdekeit szem előtt tartva megoldani.

A garanciális problémával visszajuttatott terméket bevizsgáljuk, ha nem javítható az adott termék és gyártási hiba állapítható meg, akkor a terméket cseréljük. Amennyiben javítható akkor azt a lehető legrövidebb időn belül javítatjuk. Garanciában javított illetve cserélt terméket a Megrendelő által kért címre díjmentesen mihamarabb eljuttatjuk. Ezen javítások Megrendelő részére természetesen díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre garanciális igény nem érvényesíthető (lásd feljebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk, melyek költsége a Megrendelőt terheli.

A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben , illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.


Garanciális igényét az alábbi címen érvényesítheti:
Név: Kelemen Profi Kft.
Cím: 3300, Eger, Koháry István út 17.
Email: munkaruhakelemen@gmail.com
Webáruházunkban: Online Garanciális Ügyintézés


- A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület:
Neve: Heves Megyei Békéltető Testület
Székhelye: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Név: Pintérné Dobó Tünde
E-mail cím: tunde@hkik.hu

- A fogyasztó fordulhat lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületekhez is. A békéltető testületek mindenkor aktuális székhelyeit, telefonos elérhetőségeit, internetes elérhetőségeit és levelezési címeit az alábbi linken találja meg:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/bekeltetes.html

 

Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése:

- Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:
Levelezési cím: 3300, Eger, Koháry István út 17.
Telefonszám: +36 36/321-694, 20/204-0520
Email cím: munkaruhakelemen@gmail.com

- Felhasználó a Pénzügyekkel kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:
Levelezési cím: 3300, Eger, Koháry István út 17.
Telefonszám: +36 36/321-694, 20/204-0520
Email cím: km.penzugy@gmail.com

- Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

- Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677
Vagy az illetékes Területi Főfelügyelőség elérhetősége mely az alábbi linken érhető el
http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/teruleti
 

Bármilyen kérdése, problémája lenne kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, biztosan tudunk Önnek segíteni!

Jó böngészést kívánunk Önnek!